Grannsamverkan april 2023

Hej alla Havsbadsbor,Jag heter Anne och är alltså eran nya Samordnare för Grannsamverkan i Havsbaden. Jim har ju skött detta under många år och jag och säkert ni andra också, vill tacka honom så mycket för den tid och kraft Jim har lagt ner under dessa år för att hålla oss alla informerade och engagerade i allas vår säkerhet.
Jag har bott många år i England och där varit involverad i ”Neighbourhood Watch” som ju är liknande som våran Grannsamverkan. Dock har jag nyligen flyttat hit till Havsbaden permanent och ser fram emot att lära känna så många av er som möjligt. Ni får gärna ta kontakt för introduktion.Mina kontaktdetaljert finns nedan.
Informationen från Polisen visar att inga inbrott har anmälts under april och det är ju fantastiskt. Men vi lider mot senvåren och början på sommaren och många tar semester och reser bort. Jag hoppas ni talar med grannar och vänner om ni far bort så de kan hålla ett extra öga på ert hus.
Ta speciellt Polisens råd till husbil och husvagnsägare. Se bifogad fil.

”Tillsammans är vi tryggare”!

Hälsningar från vårt fantastiska Ängelholms Havsbad

Anne Roth-Klelund

Samordnare ”Ängelholms Havsbads Grannsamverkan”

Ängstigen 4, 262 68 Ängelholm

Mobil: 0709-74 08 29

Mail:

ukannerk@hotmail.com