You are currently viewing 6 juli Kullabergs Vingård

6 juli Kullabergs Vingård

10.30 KULLABERGS VINGÅRD
VD på Kullabergs Vingård är Victor Dahl som bor här i Havsbaden arrangerar en specialprovning för Havsbadens Villaförening.
Senare i höst kommer vi även få möjlighet att delta på en skördefest samt även vara med och ta fram en unik jubileumsflaska ”Havsbadens årgångsvin anno 2024”.

Häng med du också! Ett härligt sätt att lära känna både vingården och dina grannar. Under turens gång provar vi flera av gårdens drycker.

Pris för dig som medlem i Villaägarföreningen:
395 kr per person + ca 150 kr för transfer till och från vingården.
Önskas det en ost och charkbricka efter rundvandringen för 150:-? Då finns det att beställa dock senast den 19/6 till nedan mail.
Vi åker gemensamt med buss från Havsbaden klockan ca 10.45 och beräknas vara åter igen ca 15.00. Vi samlas vid rondellen 10.30.

Anmäl ditt intresse för VIP rundvandring på Kullabergs Vingård på :  villahavsbaden@gmail.com  senast 25 juni