2023 års aktiviteter

Evenemangskalender 2023

24 mars Årsmöte

22 april Cykelfest

20 maj Golftävling

22 -23 Juni Midsommarfirande

8 juli Badrock

6 augusti Loppis

22 september After Work

25 november Bubbelprovning

Midsommar 2023

Som traditionen bjuder arrangerar vi midsommar på Idavallen!

Torsdagen den 22 juni inleder vi midsommarhelgen med att klä midsommarstången på Idavallen kl. 18.30. Hoppas att så många som möjligt vill komma och hjälpa oss. Vi fixar grönt till stången men ta gärna med blommor och dryck till den grillade korven som vi bjuder på. Vi avslutar kvällen med höjdpunkten – att resa vår midsommarstång! Anmäl hur många som kommer på villahavsbaden@gmail.com senast den 20 juni.

Midsommarafton den 23 juni kl 15.00 dansar vi kring midsommarstången till levande musik.  Detta är en kär mångårig havsbadstradition som vi hoppas skall locka många midsommarfirare även i år. Som traditionen bjuder sedan drygt 30 år tillbaka är att Havsbadskjollan i samarbete med Engelholmsglass bjuder alla barn på glass efter dansen. Ta gärna med familj och vänner  och  njut av vår fina midsommarstång. Kläder efter väder!  Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs!

Havsbadens villaägarförening fyller 100 år

2024 fyller Havsbadens Villaägarförening 100 år! Vill du engagera dig i firandet, sponsra aktiviteter eller vara en del i vår arbetsgrupp kring historien och vår samtid i Havsbaden? År 2024 har vi en unik möjlighet att uppmärksamma att vi fyller 100 år. Ett väl förberett jubileum skulle intressera många boende och besökare, där vi kan bjuda på gemenskap över generationer, landsändor och människor. Kontakta sammankallande för gruppen: Louise Modig på modig[a]vagen.se alt. 0709-100610.

 

Förvaringslådan på Idavallen är på plats!

Lämna leksaker du inte behöver eller låna något nytt spännande som förgyller tiden på lekplatsen på Idavallen!

Vintersällskapet Isbitarna

Sällskapet Isbitarna hyr ut bastun vid Klitterhus året om. För information om uthyrning eller medlemskap, skicka ett mail till Eva-Lisa Persson evalisap@hotmail.com  

Välkommen som medlem i Havsbadens Villaägarförening!

Vi är i full gång med att bygga upp vårt medlemsregister så vi även kan kommunicera via e-post till våra medlemmar. Vi uppmanar nya och gamla medlemmar att registrera sina uppgifter i vår medlemsregistrering. Vi följer GDPR. Medlemsavgiften på 200 kr (per hushåll)  betalar du enklast till Bankgiro: 5962-7497 eller Swish: 123 599 14 43. Ange: Namn, adress, och e-postadress vid betalning. Medlemsåret sträcker sig från 1/1-31/12.

Vad vill du att Havsbadens Villaägarförening skall driva för frågor? Saknar du något på vår hemsida? Vad är viktigt för dig? Vi tar tacksamt emot alla tips!